Tecrübeli teknik adam, Napoli mağlubiyetine verecekleri tepkiyi merak ettiğini ve toparlanacaklarını umduğunu söyledi.
Internazionale Teknik Direktörü Claudio Ranieri, İtalya Kupası'nda aldıkları Napoli mağlubiyetinin ardından takımının toparlanmasını umuyor.
Nerazzuri, 2-0'lık bu mağlubiyete kadar tüm turnuvalarda sekiz maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Milano ekibi yarın deplasmanda Lecce'yle oynayacağı maçta yeniden çıkışa geçmeye çalışacak
Tecrübeli teknik adam, maçtan önce yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili olarak "Mağlubiyet beni endişelendirmedi ama buna nasıl tepki göstereceğimizi merak ediyorum. Bu sezon birden çok kez oyuncularımızın yeniden ayaklarının üstünde durmaya muktedir olduklarını gördük. Düştük, ama kalkacağız." şeklinde konuştu.
Öte yandan Ranieri, adı Paris Saint-Germain'le anılan Thiago Motta'nın kadroya alınmaması konusunda da "Thiago henüz [fiziksel olarak] hazır değil. Doktorlar bana baldırında bir sorun olduğunu söyledi. Kendisi iki gündür idman yapmıyor ve bu yüzden kadroya alınmadı, emin olun. Kararlarımı menajerlerin görüşmelerine ya da transfer piyasasına bakarak şekillendiremem." ifadelerini kullandı.
Inter, ligde geçen hafta aldığı Lazio galibiyetiyle dördüncü sıraya yükselmişti.