Milan galibiyetinin ardından konuşan tecrübeli teknik adam, takım olarak gösterdikleri gelişimi devam ettirmeleri gerektiğini ifade etti.
Inter Teknik Direktörü Claudio Ranieri, 0-1'lik AC Milan galibiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve takımın kendisini daha da geliştirmesi gerektiğini söyledi.
Maçtan sonra Sky Sport Italia'ya konuşan tecrübeli teknik adam, konuyla ilgili olarak "Büyük adımlar atıyoruz. AC Milan'ı yenmek önemliydi, performansımız beni tatmin etti. Enerjimizi ve iyi oynama hırsımızı yeniden keşfettik." ifadelerini kullandı.
Ranieri, sözlerine "İlk olarak Avrupa Ligi'ne katılma hedefi önemliydi, şimdi Şampiyonlar Ligi'ne katılmak önemli. Adım adım gideceğiz; zirve için mücadele etmek Inter'in DNA'sında var ama hâlâ geliştirmemiz gereken yönlerimiz bulunuyor." diyerek devam etti.
İtalyan teknik adam daha sonra, Milan'ın kadrosuna katamadığı Manchester City'li Carlos Tevez'in transferiyle alakalı olarak da "Bu zaferden sonra Tevez Inter'e gelir mi? Asla asla dememek lazım." ifadelerini kullandı.
Inter Serie A'da 32 puanla beşinci sırada bulunuyor.