Manchester City'nin Fransız oyuncusu Samir Nasri, dün oynanılan karşılaşmada gol atmasının kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.
Bu hafta Tottenham karşısında oynanılan maçta takımının ilk golünü kaydeden Nasri, galibiyetin gelmesinde önemli bir paya sahip olmuştu.
Golden dolayı mutluluğunu dile getiren başarılı oyuncu, kulübünün resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Herkese kendimi kanıtlamam için gol atmam gerekiyordu ve ben bunu başardım. Performansımı her maç yükselterek, herkese neler yapabileceğimi göstermek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Takım arkadaşı ve ona goldeki asisti yapan David Silva'ya övgüler yağdıran Nasri, "Silva, bana akıl dolu bir pas attı ve bana da sadece dokunmak kaldı. Gol attığım için gerçekten çok mutluyum." diye konuştu.
Tottenham karşısında oynanılan oyunla, izleyenlere harika bir maç izlettiklerini söyleyen Fransız oyuncu, "Herkesin oynamak isteyebileceği türden bir maç oldu. Gerçekten çok çılgın bir maçtı. İngiltere'nin en iyi takımlarından ikisi harika bir furbol sergiledi. Eminim izleyen herkes keyif almıştır." sözlerini kullandı.
Ağustos ayında yüksek bir bonservis bedeliyle Arsenal'dan Manchester City'ye transfer olan Nasri, City'ye gelmesi nedeniyle çoğu kişinin tepkisini toplamıştı. takımı adına bu sezon Avrupa Kupaları ve ligde iki gol kaydeden oyuncunun, Fransa Milli Takımı forması altında da 27 maçta 3 golü bulunuyor.