Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.285
Aldığı Beğeniler: 1658
Mourinho Tüm Sorumluluğu Üstlendi
Portekizli taktisyen, Barcelona yenilgisinin tüm sorumluluğunun kendisine ait olduğunu söyledi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, bir kez daha Barcelona karşısında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Madrid ekibi Cristiao Ronaldo'nun golüyle öne geçmesine rağmen, Carles Puyol ve Eric Abidal'in sayılarına engel olamamış ve sahasından 2-1 mağlup ayrılmıştı.
Karşılaşmanın ardından gazetecilere konuşan Mourinho, taraftarların tepkisine değinerek, "Taraftarlardan gelen tepkileri her zaman anlarım ama asla kulak asmam, ne maçtan önce ne de maçtan sonra. Sorumluluk bana ait, özellikle de takım kaybettiği zaman. Galibiyetlerin babası çoktur, ama yenilginin bir tanedir. Uzun süredir futbolun içindeyim ve bunu öğrendim. Kupa finali zaferini hep beraber kutladık ama yenilgide tek ebeveyn benim." ifadelerini kullandı.
Öte yandan Pepe'nin Messi'ye yaptığı hareketi görmediğini söyleyen deneyimli taktisyen, "Pepe'nin yaptığını görmedim. Tekrar izlemem lazım. Pepe takım için iyi bir iş yaptı ancak başka bir şey yaşandıysa da ben görmedim." dedi.
Son dönemde çok tartışılan Ronaldo'ya da sahip çıkan Mourinho, "Bana göre Cristiano takımın en önemli oyuncusu." şeklinde konuştu.
Real Madrid hafta sonu ligde Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek.