Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2389
Mourinho Tepkilerden Korkmuyor

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, dün geceki 4-1'lik Athletic Bilbao galibiyeti esnasında taraftarlar tarafından maruz kaldığı tepkilerin kendisini endişelendirmediğini söyledi.
Portekizli teknik adam maç oynanırken, tahminen Barcelona'yla karşılaştıkları mücadelelelerdeki başarısızlıktan bıkan bir kısım taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kalmıştı. Mourinho, bunu ilk kez yaşadığını söyledi.
Yine de bu durumun kendisini korkutmadığını söyleyen Mourinho, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda "Bir sorun yok. Bu benim başıma Porto'da, Chelsea'de ya da Inter'de gelmedi ama her şeyin bir ilki vardır. Burada Zinedine Zidane, Ronaldo ve Cristiano Ronaldo ıslıklandı. Ben niye ıslıklanmayayım? Onlar golleriyle cevap verdiler, ben de çalışmamla cevap vermeye çalışacağım." şeklinde konuştu.
Mourinho daha sonra kulüpte kriz olmadığını söyleyerek sözlerine "İlk kez beş puan farkla lideriz, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktık ve Kral Kupası'nda bir maçımız daha kaldı. Eğer yenilirsek Alcorcon'a değil Barcelona'ya yenileceğiz ve ben işimi yapıyorum." ifadeleriyle devam etti.
Real Madrid gelecek hafta Zaragoza'yla evinde karşılaşıyor.