Real Madrid forması giyen Türk Asıllı orta saha oyuncusu Mesut Özil'in Türkiye'ye tatili devam ediyor. Ntvspor'da Spor Merkezi programının konuğu olan yldız oyuncusu, Ercan Taner'in soruların yanıtladı.

Bir süredir gelemediği Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirten Özil, "Köyümü çok özlemiştim ve1,5 senedir uğramıyordum. Akrabalarımı ve dostlarımı görmenin mutluluğunu yaşadım. İspanya'da Türk oyuncularla görüşüyorum. Arda'yla İstanbul'da da beraberdik. Arda, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin çok iyi arkadaşlarım. Hamit ve Nuri'yle aynı takımda oyuyoruz. Hamit'i Schalke döneminden tanıyorum, çok iyi bir ağabeyim" diye konuştu.
Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya ayrı bir parantez açan Mesut Özil, "Harika bir hocamız var. Bizim için bir baba gibi. Oyuncularına çok dikkat eder ve çok güçlü bir antrenördür" diye konuştu. Sahada olduğum zaman top oynamak istiyorum, küçüklüğümde de böyleydi, topu gördüğüm zaman küçük bir çocuk gibi seviyorum. Hem Almanya hem de Real Madrid ile yeni yılda birçok kupa kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'ye gelmenin gururunu yaşadığını belirten Mesut, "Bütün Türkiye'ye ilk önce selamlarımı iletiyorum. büyüklerimin elinden öpüyorum. Türkiye'ye geldiğimde gurur duyuyorum" dedi.