Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2389
Maradona:"Yaşlılık Pele'yi Etkilemiş"

Arjantin futbolunun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona, yaptığı yorumlardan dolayı Pele'ye verdi veriştirdi.
Sürekli Lionel Messi ile kendi kariyerini kıyaslayan ve Messi'nin daha gidecek çok yolu olduğunu söyleyen 71 yaşındaki Brezilyalı efsane, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Messi 3 tane Dünya Kupası kazansın ve benim attığım gol kadar gol atsın. Ondan sonra benimle kıyaslayın." açıklamasından sonra tüm dikkatleri tekrar kendi üzerine çekmeyi başarmıştı.
Daha önce yaptığı açıklamada, Pele'nin yanlış hapları kullandığı için böyle açıklamalar yaptığı söyleyen Al Wasl'ın çalıştırıcısı Maradona, verdiği demeçte, "Pele, belki yaşından dolayı olayları biraz geç kavrıyor. Tabii onu suçlamamak lazım, çünkü 20 yıldır hiçbir şey yapmadı. Onu süpermarkette alışveriş yaparken bile görmedim. Ne işler yapıyor, gerçekten bilmiyorum." ifadelerini kullandı.
Sürekli atışan bu iki futbol efsanenesinin birbirlerine laf atmaları ne zaman bitecek ve olay tatlıya bağlanacak herkes tarafından merak ediliyor.