Chelsea'nin yıldız oyuncusu Frank Lampard, sezonun sonunda şampiyon olabileceklerine inandığını söyledi.
Maviler dün Lampard'ın golüyle evinde Sunderland'i 1-0'lık skorla geçti ve bugün Swansea City'yle deplasmanda oynayacak olan Arsenal'la puan farkını dörde çıkardı. Fakat lig lideri Manchester City, yarın Wigan Athletic'i yenerse Londra ekibiyle olan puan farkını 11'e çıkaracak.
Buna rağmen sezonun sonuna kadar ümitlerini kaybetmeyeceklerini söyleyen Lampard,talkSPORT'a yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Şampiyon olabileceğimize dair düşünceleri kafamızdan atmayı sevmiyorum. Daha uzun bir yol var ve arada fark olsa da, eski bir klişedir, her maçı ayrı ayrı değerlendirmeliyiz. İlk dört bizim için minimum hedef, ama bundan daha fazlasını istiyoruz." dedi.
Lampard daha sonra galibiyet golü hakkında da "Benim golümle kazanmamız güzeldi. Fernando'nun [Torres] şanssız olduğunu düşünüyorum, topa çok iyi vurdu ama top benim dizime çarptı. Bir süredir evimizde iyi bir galibiyet alamıyorduk, bu yüzden bu galibiyet önemliydi." şeklinde konuştu.
Chelsea, bir sonraki maçında gelecek Cumartesi Norwich City'yle deplasmanda karşılaşacak.