Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2389
Lahm: "Rüyalarım Gerçek Oldu"

Bayern Münih'in yıldızı Philipp Lahm, Bavyera devini temsil ettiği ve kulüpte daha önce oynayan efsanelerin ayak izlerini takip ettiği için duyduğu gururu ifade etti.
Kariyerine genç takım seviyesinde başladığı Alman ekibi ile birlikte Hindistan'a gitmeden önceHindustan Times'a konuşan Lahm, kulübe duyduğu hayranlığı gizlemedi ve böylesine şanlı bir kurumda oynamaktan duyduğu minnettarlığı belirterek, "11 yaşımdan beri Bayern'deyim. Memleketimde Gern için oynarken bir yetenek avcısı tarafından keşfedildim. Bayern gibi bir takımda büyüyüp aynı zamanda Almanya için de oynamak, gerçeğe dönüşen bir rüya. Bu kulüpte Franz Beckenbauer, Lothar Matthaus ve Oliver Kahn gibi efsaneler oynadı," dedi.Bayern, 35 yaşında futbola veda edden Hintli efsane forvet Bhaichung Bhutia'nın jübilesi nedeniyle Hindistan'a gidiyor.
Hindistan'a ilk kez gittiğini belirten Lahm, "Neredeyse her yere gittim, ama ne gariptir ki Hindistan'da hiç bulunmadım. Başkentinizde, binlerce Hintli önünde oynamak benim için bir onur. Ayrıca futbol ikonunuz Bhaichung Bhutia'ya veda etmek üzere Bayern'in davet edilmesi de bir onur. Bayern'de hepimiz futbola hizmetleri nedeniyle kendisini selamlıyor ve geleceği için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Umarım bu ziyaretimiz Hindistan ile yeni bir dostluk döneminin başlangıcı olur," şeklinde konuştu.
Almanya Milli Takımı formasını 85 kez giyen Lahm, Euro 2012 elemelerinde oynadıkları 10 maçın tamamını kazanmalarına yardım etti.