30 yaşındaki İngiliz yıldız, Liverpool'a dönme konusundaki kararını henüz vermemiş...

Sezon başında Liverpool'dan Lille'e kiralanan Joe Cole, gelecek sezon Merseyside ekibine dönüp dönmemek konusunda kararını henüz vermediğini açıkladı.

Chelsea'den transfer olduğu Liverpool'da beklentilerin çok uzağında kalan ve geçirdiği sakatlıklardan sonra iyice gözden düşen Cole, Fransa şampiyonu Lille'e kiralanmış ve burada gösterdiği performansla Merseyside ekibine dönüp orada düzenli olarak forma giyebileceğinin sinyallerini vermişti.

Fakat Cole henüz bu konudaki kararını vermedi. Tecrübeli oyuncu, Goal.com Fransa'nın haberine göre yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili olarak "Şu anda Lille'de mutluyum. Oynuyorum ve iyi oynuyorum, her şey yolunda. Eğer böyle devam ederse Lille'de kalmam mantıklı olur. Futbol açısından bakarsak her şey iyi gidiyor, özellikle de Liverpool'da fazla oynamadığım göz önünde bulundurulursa. Burada başladım ve daha iyi olmak için [çalışmaya] devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Cole sözlerine "Nelerin olacağını kim bilebilir? Liverpool'a geri dönme şansını yakalayabilirim." ifadeleriyle devam etti.

Joe Cole bu sezon Lille formasıyla oynadığı 15 lig maçında üç gol atıp dört asist yapmıştı