Arsenal'in golcüsü Thierry Henry, Swansea maçında bir taraftara küfrettiği için özür diledi.
Arsenal'in Swansea'ye 3-2 yenildiği maçın ardından Thierry Henry, tribündeki bir Arsenal taraftarı ile sözlü tatışmaya girmişti.
Karşılaşmanın ardından Henry, takımı desteklemeye gelen taraftarları alkışlamak için Arsenalli oyuncuları konuk takım tribününün önüne götürdü. Ancak bu iyi niyetine rağmen tribündeki bir taraftarın hakaretlerine maruz kalan Henry, bu taraftara aynı dille cevap verdi.
Bu olayın ardından The Sun'a konuşan Fransız golcü, "Pazar günü gerçekten şok oldum ve hayal kırıklığına uğradım ama bunun sebebi maçın sonucu değildi. Bitiş düdüğünün ardından tüm oyuncuların Arsenal taraftarlarını alkışlamasını istedim. Kendi taraftarlarımızın önüne ulaştığımda, anlayamadığım bir şekilde bir taraftarın sözlü tacizine uğradık. Küfür yemeye değil, destek görmeye ihtiyacımız olduğunu bu taraftara anlatmaya çalıştım. Yine de bunu daha doğru bir dille anlatabilirdim. Bu yüzden kullandığım uygunsuz dil nedeniyle 'bu taraftardan' özür diliyorum. Amacım kötü değildi ve daha sakin olmam gerektiğini biliyorum." ifadelerini kullandı.
Arsenal pazar günü, ligin ilk yarısında 8-2 kaybettiği Manchester United ile karşılaşacak