Sakatlıktan çıkan Liverpool kaptanı Steevn Gerrard, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda yeniden yeşil sahaya dönüp arkadaşları ile futbol oynayabildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaptan Gerrard, kasın sakatlığı sebebiyle yaklaşık olarak 1.5 aydır sakattı ve tedavi görüyordu. "Son sekiz hafta gerçekten kabus gibiydi" diyen Gerrard, sakatlıktan çıkmak için çok çalıştığını ve şimdi de tekrar oynamak adına sabırsızlandığını söyledi.
"Spor salonlarında yalnız başıma sakatlığımı yenmek için çalıştım. Ancak sahaya tekrar adım attığımda tüm bunlar anlam kazandı" diyen tecrübeli oyuncu, "Sakatlığım boyunca benden desteklerini esirgemeyenlere de teşekkür etmek istiyorum." sözlerini sarfetti.
Bu gece oynanacak olan Liverpool-Newcastle United maçında sahaya adım atmak isteyen Steven Gerrard, aynı zamanda Euro 2012'de tekrardan Fabio Capello'nun kendisini Milli Takım'a çağırmasını da bekliyor.
"Benim oynayıp oynamayacağıma Kenny (Dalglish) karar verir." diyen 31 yaşındaki yıldız oyuncu, "Hiç şüphe yok ki benim adıma 2011 güzel geçmedi. Artık yeni bir döneme giriyorum" ifadelerini kullandı.
Fit kalmanın ve sağlıklı olmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Gerrard, zor bir dönemden geçtiğini ancak kötü günlerin artık geride kaldığını da sözlerine ekledi.