Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
Genoa, Malesani'nin Görevine Son Verdi
Genoa'da bu hafta alınan ağır yenilginin ardından Alberto Malesani'nin görevine son verildi.
Serie A ekiplerinden Genoa'da Alberto Malesani'den boşalan koltuğa koltuğa Parma'nın çalıştırıcısı Pasquale Marino getirdi.
Genoa, bu hafta Serie A'da oynadığı maçta Napoli'ye deplasmanda 6-1 gibi ağır bir skorla mağlup olmuştu.
2013 yılının Haziran ayına kadar Genoa ile sözleşme imzalayan Marino, Serie A'da daha önce Udinese, Parma, Catania gibi takımları çalıştırmıştı. Kariyerine 1997-1998 sezonunda Serie D'de başlayan teknik adam, 2005 yılında Catania'nı başına geçmiş ve 1 sezon sonra Catania'nın 20 yıl aradan sonra tekrar Serie A'ya yükselmesini sağlamıştı.
Resmi sözleşmenin 29 Aralık'ta yapılacağını söyleyen Genoa Başkanı Preziosi Cogliate, yaptığı açıklamada, "Marino ile bu sabah iletişime geçtim. Resmi imzalar 29 Aralık'ta atılacak. Kendisinin kulübümüz için en iyi seçim olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
Büyük bir kulübe geldiğini söyleyen Marino ise, yaptığı açıklamada, "Genoa gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bana karşı olan güvenlerini boşa çıkarmamaya çalışacağım. Tüm Genoa yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum." diye konuştu.
Genoa, Serie A'da oynadığı 16 maç sonunda topladığı 21 puanla 11 sırada yer alıyor.