Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2389
Ferguson Üç Yıl Daha Kalmak İstiyor

Manchester United'ın bugün 70 yaşına giren menajeri Sir Alex Ferguson, üç yıl daha takımın başında kalabileceğini açıkladı.
Basın mensuplarına bir açıklama yapan İskoç teknik adam, "Sanırım üç yıl daha kulüpte kalacağım. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığım sürece işime devam etmek istiyorum. Takım iyi oynaması hâlâ beni tatmin ediyor. Üstelik Jones, Smalling, Young ve Welbeck henüz şampiyonluk yaşamadılar. Onların da kupa kaldırmasını görmek isterim. Ligdeki üstünlüğümüz devam ettirmek ve Avrupa kupalarında da başarılı olmak istiyoruz. Her sezonki hedefimiz en az üç kulvarda finale kalmak." ifadelerini kullandı.
Kendine olan güvenine de değinen Fergie, "Benim yaşımda biri için sağlık önemli bir faktöre dönüşüyor. Tanrıya şükür ki gereken enerji ve dayanıklılığa sahibim. Aberdeen'den buraya geldiğim günkü hırsı da içimde taşıyorum. Zaten böylesine harika oyuncularla çalışırken hırsınızı hiçbir zaman kaybetmiyorsunuz." ifadelerini kullandı.
1986'da Manchester United kariyerine başlayan Ferguson, 12 lig, beş Federasyon Kupası, dört Lig Kupası, 10 Charity Shield, iki Şampiyonlar Ligi, bir UEFA Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Süper Kupa, bir Kıtalararası Kupa ve bir Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.