Yetenekli savunmacı, Paul Scholes ve Thierry Henry'nin dönüşünün kendisini heyecanlandırdığını gizlemiyor.

Manchester United'ın tecrübeli savunmacısı Rio Ferdinand, kulüp efsanesi Paul Scholes ve Arsenal efsanelerinden Thierry Henry'nin İngiliz futboluna dönüşlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yetenekli savunmacı, konuyala ilgili olarak PA Sport'a yaptığı açıklamalarda "En iyi futbolculardan ikisinin geri döndüğünü görmek güzel. Eğer Premier Lig'de oynamış en iyi beş futbolcu listesi yapsaydım, Henry ve Scholes orada olurdu. Bizim için Scholes'un dönüşü kadar Arsenal için de Henry'nin dönüşü muhteşem." ifadelerini kullandı.
Ferdinand daha sonra, Scholes'un dönüşünü son anlara kadar öğrenmediğini söyleyerek sözlerine "Scholes'la birkaç hafta önce görüştüm, hiçbir şeyi belli ettirmedi. Maça kadar döneceğini bilmiyordum. Onun tecrübesine ve hem saha içinde, hem saha dışındaki soğukkanlılığına paha biçilemez. Genç futbolcularımız muhteşem bir oyuncuyu oynarken görebilecek." ifadeleriyle devam etti.

Kırmızı Şeytanlar bu Pazar deplasmanda Arsenal ile karşılaşıyor.