Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.286
Aldığı Beğeniler: 1658
Dzeko: "Amacım gol kKralı Olmak Değil"
Manchester City'nin başarılı golcüsü Edin Dzeko, Premier Lig'de gol kralı olmak gibi bir amacı olmadığını söyledi.
Manchester City'nin Bosnalı yıldızı Edin Dzeko, kulübün yıldız futbolcusunun kendisi olmadığını ve kendisinden çok daha iyi oyuncuların takımda bulunduğunu belirtti.
Takımda kadro derinliğinin çok fazla olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, ESPN Soccernet' yaptığı açıklamada, "Takımın yıldız oyuncusu ben değilim. Gol kralı olmak gibi bir amacım asla olmadı. Takımda çok fazla iyi oyuncu var. İlk 11'de oynayabilmek için her hafta daha fazla çalışmamız gerekiyor." sözlerini kullandı.
Takım arkadaşlrını da öven golcü oyuncu, "Sergio Aguero takıma çok çabuk uyum sağladı. Onun haricinde. Samir Nasri, Adam Johnson, Mario Balotelli ve David Silva gibi takımın skor yükünü çeken, her maçta fark yaratabilecek çok kaliteli isimlere sahibiz." diye konuştu.
Gol kralı olmak gibi bir amacının olmaması sorusuna da cevap veren Dzeko, "Takımda çok fazla yıldız var ve ben her maçta şans bulamıyorum. İşte bu yüzden gol kralı olmak gibi bir amacım yok, çünkü bazı maçlar kenarda oturuyorum bazı maçlarda ise ilk 11'de sahaya çıkıyorum. Hepimiz takımın başarısı için çalışıyoruz ve yıl sonunda ligde mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz." sözleriyle açıklamsını tamamladı.
Manchester City, oynadığı 19 maç sonunda topladığı 45 puanla en yakın takipçisi Manchester Untied'ın averajla önünde Premier Lig'de 1. sırada bulunuyor.