Persepolis'le sözleşme imzalamak için bugün Tahran'a giden deneyimli teknik adam, ilk basın toplantısını düzenledi.

İran Ligi ekiplerinden Persepolis ile bugün sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, ilk basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kaldığı otelde basın mensuplarının karşısına çıkan deneyimli teknik adam, "İran'a gelişim tesadüfen olmuştu ancak bu tesadüf karşılıklı bir sevgi yarattı. Zaten bu sevgi sayesinde yeniden buraya gelme kararı aldım. Tahran'da olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesindeki ücret konusunda net bir açıklama yapan Denizli, "Herkesi rahatlatmak için söylüyorum. Türkiye'de televizyondan aldığım ücretle burada alacağım ücret arasında fark yok. Zaten bazı şeylerin değeri parayla ölçülemez. Hem kulüp yöneticileri hem de İran'ın Ankara Büyükelçisi benim takımı çalıştırmam için yoğun talepte bulundular. Taraftarların bana olan sevgisi de ortada. Bu aşamada paranın bir önemi kalmıyor. Önemli olan istenmektir, sevilmektir." şeklinde konuştu.

2006-07 yılları arasında da Persepolis'i çalıştıran Denizli, son olarak Beşiktaş'ta görev yapmıştı.