Bolton'dan Chelsea'ye transfer olan Gary Cahill, transfer görüşmeleri sırasında açgözlü davrandığı iddialarını yanıtladı.
Bolton'dan Andre Villas-Boas'ın defansa takviye istemesinden sonra Londra takımı Chelsea'ye transfer olan Gary Cahill, transfer görüşmeleri sırasında asla parayı sorun yapmadığını dile getirdi.
Basında kendisi hakkında çıkan haberleri yalanlayan Cahill, "Görüşmeler sırasında talep ettiğim paralar yazılıyor. Ben böyle açgözlü davranmadım ve sözleşme yaparken asla zorluk çıkarmadım". dedi.
Çıkan haberlerin üzücü olduğunu dile getiren Cahill, "Ancka tüm bunlara rağmen zaten ailem ve kulüpler gerçeği biliyorlardı. Bu yüzden problem olmadı." ifadelerini kullandı.
Yüksek düzeyde futbol oynamak istediği için Chelsea gibi bir takımı asla reddedemeyeceğini dile getiren Cahill, imza atmasının sadece beş gün sürdüğünü ve kendisinin hiçbir zorluk çıkarmadığını da ekledi.
Cahill, şimdi Chelsea bünyesinde olduğu için çok mutlu olduğunu ve artık sadece futbola odaklanmak istediğini de sözlerine ekledi.