Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.272
Aldığı Beğeniler: 1654
Volkan: "Puan Silme Olmaz, Bizi Küme Düşürün"
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Kayserispor maçı sonrasında tepki dolu açıklamalar yaptı.
Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 4-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı.
Maç sonrasında şike soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Genellikle bizim maçlardan bir gün önce hep yeni bir şeyler çıkıyor. Belki sivrildim ama bu konuda konuşma ihtiyacı hissediyorum. Geçen seneki mücadelemizi, kazandığımız 82 puanı kimse gözardı edemez. Şimdi masa başında bazı kararlar alınıyor, bazı söylemler var. Biz futbolcular oalrak çok üzülüyoruz. Geçen sene şampiyonluğun ne kadar zorluklarla alındığını biz çok iyi biliyoruz. Şampiyonluğumuzun sonuna kadar hak ettik" dedi.Puan silme cezasının kabul edilebilir olmadığını belirten milli oyuncu, "Şimdi bunu masa başında almak isteyenlere de, aldığımız puanlarla karşılık vermek istiyoruz. Adalet bunun kararını en iyi şekilde verecektir. Geçtiğimiz sezon alınan her puanını ne kadar mücadele gerektirdiğini biliyorm. Şimdi bu emeği görmezden geleceklerini söylüyorlar. Eğer suçluysak bizi düşürsünler, biz gururla bir alt kümede oynar yine Fenerbahçe'yi hak ettiği yerlere getiririz. Tepki vermek istiyorum, haykırmak istiyorum. Çünkü şampiyonlukta neler yaşadığımız, bilhassa kalede neler yaşadığımı çok iyi biliyorum. Kimse şampiyonluğumuza göz dikmesin, şampiyonluk bizim anamızın hakkı kadar helaldir" diye konuştu.
Kalelerinde pozisyon görmeden tamamladıklarını belirten Volkan, "Güzel bir galibiyet oldu 4 gol attık, gol atamıyor denilen Fenerbahçe'nin 4 gol bulması moral anlamında iyi oldu. Kazanmak güzeli 4 gol atmak güzel, gol yememek güzel. Taraftarımız iyiydi, takım arkadaşlarım iyiydi, hepsini kutluyorum" şeklinde konuştu