Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.272
Aldığı Beğeniler: 1654
TFF'den Beklenmedik Açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Ancak toplantı sonrası yapılan açıklama kimseyi tatmin etmedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da toplandı. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada şu ifadeler 26 Ocak'ta yapılacak genel kurulda daha önceden ilan edilen gündem maddelerinin görüşülmesine karar verildi.
Yaklaşık 5 saat süren toplantı sonrası yapılan açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu göreve başladığı günden itibaren, özenli ve objektif bir şekilde hukuk kurallarına uygun olarak Tütk futbolunun içine girdiği kaostan çıkmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır. 13 Ocak Cuma günü yapılan toplantıda tüm kulüp temsilcileri tek tek dinlenerek görüşleri alınmıştır. Bu görüşler ışığında yapılan değerlendirme sonucunda 26 Ocak 2012'de yapılması planlanan TFF Olağanüstü Genel Kurulu, önceden ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecektir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugüne kadar aldığı her karar ve yaptığı her işlemde olduğu gibi UEFA ve FIFA'nın uluslararası düzen ve kurallarına harfiyen uyacaktır." ifadelerine yer verildi.