Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Eskişehirspor maçını değerlendirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
Pozisyon üretmekte zorlandıklarını kabul eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Rakibimizin bizden daha iyi oynadığını kabul etmemiz lazım. Bırakın pozisyonu, rakip kaleye şut dahi atamadık diyebilirim. Kötü performansa rağmen bir puan almamız sevindirici" dedi.
Saha koşullarının bahane olarak öne sürülmesinin doğru olmayacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Saha hem Eskişehirspor gem de bizim için kötüydü. Bu durum direkt olarak maçın skorunu belirleyemez. Ancak küçük bir sebep olabilir. Herkes beraber kötü oynayınca maalesef çok pozisyon bulan, çok gol atan Galatasaray'ı göremedik. Oyun geçtikçe de zeminin daha da ağırlamaşı aleyhimize oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldık ama 3. değişikliği bile yapmadım. Bu havada girmek çıkmak kolay değil" diye konuştu.
Uzun lig maratonunda bu tip kayıpların yaşanabileceğini belirten Terim, "Puan kaybını hoş görmem mümkün değil. Ancak bu kadar iyi giden bir takımın bir mola hakkı var. Kazanamıyorsan, kaybetme kuralı bugün de geçerli. Sahada kazanmayı hak etmedik. Bugün biri kazansaydı bu Eskişehirspor olmalıydı. Ayrıca saha müdürüne teşekkür etmek istiyorum. İnsan üstü bir çaba sarf ettiler ve sahayı maça yetiştirdiker. Bu sahanın yetişmesi çok zordu. Onlara da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.