Fenerbahçe'nin başarılı hücum oyuncusu Miroslav Stoch, attığı gollerin sırrını açıkladı.
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, attığı jenerik gollerin sırrını çok çalışmasına bağladığını söyledi.
Fenerbahçe TV'ye konuşan Slovak oyuncu, Gollerimin hepsi çalışmanın ürünü. Benim de silahım bu. Bu özelliğimi geliştirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ligin ilk yarısında biraz şanssızdım. Ama ben yılmadım. Çalışmalarıma son sürat devam ettim. Bunun meyvelerini toplamak ise benim için en büyük mutluluk." ifadelerini kullandı.
Kaptan Alex de Souza'ya da övgüler yağdıran Stoch, "Alex, bir kaptan olarak çok önemli bir oyuncu. Takım içinde herkese yardımcı oluyor. Ayrıca takım içindeki arkadaşlık da çok ön planda. Herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor." diye konuştu.
Kariyerinde üst üste 3 şampiyonluk yaşamasına çok yaklaşığını söyleyen başarılı oyuncu, "Twente'de bir şampiyonluk yaşadım ve geçen sezon Fenerbahçe forması altında da şampiyonluk yaşadım. Bu sezon da elimizden geleni yapıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Şampiyon olursak üst üste 3. şampiyonluğumu yaşacağım. Bu benim için ve kariyerim için çok önemli bir başarı olur." sözlerini kullandı.
2010 sezonunda Twente'den Fenerbahçe'ye gelen başarılı oyuncu, 42 maçta 10 kez fileleri havalandırmayı başardı.