Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.281
Aldığı Beğeniler: 1655
Muslera: "İdolüm Cordoba"
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, takımının durumu ve kendisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın sezon başında Lazio'dan transfer ettiği başarılı kaleci Fernando Muslera, Lig TV'ye verdiği röportajda önemli açıkalamarda bulundu.
Galatasaray'ın bu sezon sergilediği başarıyı çok çalışmak ve işlerini sevmekten kaynaklandığını dile getiren Uruguaylı kaleci, Fatih Terim hakkında da, "Çok değerli bir teknik direktörle çalışıyoruz. Sadece Türkiye'de değil, dünya çapında bir isim kendisi. Hem Fatih hocamız, hem de yardımcıları gerçekten çok iyiler. Böyle bir grupla çalışmak bana ayrı bir zevk veriyor." ifadelerini kullandı
Genel olarak Türk futbolu hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Muslera, "Türkiye ligi gayet mücadeleci bir lig. Bir İspanya ya da İtalya gibi takip edilen bir lig değil belki ama zor takımlar var." ifadelerini kullandı.
Çocukluğunda ve ilk yıllarında kendisine bir dönem Beşiktaş forması da giymiş olan Oscar Cordoba'yı örnek aldığını söyleyen Muslera, "Galatasaray gibi çok daha önemli bir kulübe, daha büyük hedefleri olan bir kulübe geldim ve ileride daha da iyi yerlere gelmek istiyorum." dedi. Başarılı kaleci, Beşiktaş'ın kalesini koruyan Cenk Gönen'i çok beğendiğinden de bahsetti.
Takım içinde arkadaşlığın üst düzey olduğunu dile getiren oyuncu, "Tek isim vermek doğru olmaz ama yabancılardan Melo, Riera, Ujfalusi, Elmander yerlilerden de Ufuk, Aykut gibi isimler var yakın olduğum." derken, konuştuğu dilin anlaşmada çok önemli olduğunu da belirtti.
Fernando Muslera, Galatasaray taraftarına destekleri için teşekkür ettiğini de söyleyerek açıklamalarını tamamladı