Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu, başka bir takıma gitmeyi aklından bile geçirmediğini söyledi.
Galatasaray'ın sezon başında Juventus'tan kiraladığı Felipe Melo, sezon sonunda başka bir takıma gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Kulübün resmi televizyon kanalında konuşan Brezilyalı oyuncu, "Son günlerde başka takımlara gideceğim yönünde haberler yapılıyor. Bunların tamamen spekülatif olduğunu belirtmeliyim. Tüm düşüncemi Galatasaray'ın başarısı için harcıyorum. Ailem de burada çok mutlu. Dolayısıyla uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giymek istiyorum. Galatasaray taraftarları benim için çıkan bu tarz haberlere inanmasınlar." ifadelerini kullandı.
Karabükspor galibiyetine de değinen Melo, "Farklı bir skorla önemli bir galibiyet aldık. Bizim için zorlu bir maç oldu. Gol atmamın yanı sıra beş gol atarak kazanmamız da önemliydi. Önümüzdeki maçta Eskişehir deplasmanında olacağız. Oradaki hava şartları da bizi zorlayacaktır. Ciddiyetle sahaya çıkmalı ve galibiyet için her şeyi yapmalıyız." şeklinde konuştu.
13 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunan Melo, Galatasaray formasıyla çıktığı 18 maçta beş gol attı.