Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Felipe Melo, 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla Hollanda maçında gördüğü kırmızı kartı unutamadığını ifade etti.
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, en büyük hedefinin Brezilya formasıyla Dünya Kupası'nda Hollanda'ya karşı mücadele ettiği çeyrek final maçında gördüğü kırmızı kartı unutturmak olduğunu söyledi.
O maçı hatırladıkça her zaman acı duyduğunu belirten Melo; ''Genel olarak kart gören bir oyuncuyum. Ancak insanlar hep o maçta gördüğüm kartı hatırlıyor ve benim Brezilya formasıyla yaptıklarımı göz ardı ediyorlar'' dedi. Arjen Robben'e yaptığı hareketten sonra gördüğü kartı hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden Melo, FIFA'nın resmi sitesine yaptığı açıklamada; ''Brezilya ile Konfederasyon Kupası'nı kazandım ve o dönemde Brezilya, benim oynadığım maçlarda sadece 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Fakat Hollanda maçındaki hareketimle resmen hafızalara kötü bir şekilde kazındım'' dedi.
Tüm hayalinin tekrar milli formayı giymek olduğunu söyleyen Melo, şu ana kadar tekrar o şansı yakalayamadığını ancak umudunu hala kaybetmediğini sözlerine ekledi. Başarılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Galatasaraylı yıldız, tekrar milli takıma çağrılmaması için hiç bir neden olmadığını sözlerine ekledi.
2010 Dünya Kupası'nda Felipe Melo'nun kırmızı kart gördüğü Hollanda maçında Brezilya öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olup kupadan elenmişti.