Status :
Konular: 1.752
Aldığı Beğeniler: 4680
Manisaspor taraftarına çağrı
Manisaspor kaptanı İlker Avcıbay ve tecrübeli futbolcu Murat Erdoğan, taraftara destek çağrısında bulundu.
İlker Avcıbay, son oynadıkları rakipleri Ankaragücünün herkesin kazanacağını düşündüğü bir takım olduğunu belirterek, Kayıpsız geçmemiz çok önemliydi. Kazanmak güzeldi. Bundan sonra Galatasaray maçı dışında içeride oynayacağımız 4 maç var. Bu dört maçın hepsi ayrı bir final. Çünkü Manisasporun geleceğini etkileyecek maçlar. Başlangıca da Bursaspor maçı var. Bu maç bizim için zor geçecek bir karşılaşma çünkü iyi bir takımla oynayacağız. Ankaragücü maçını kazanarak moral bulduk. Şimdi bu maça daha olumlu bakıyoruz dedi. > Bu maçta kendileri kadar Manisa taraftarının da üzerine görev düştüğünü ifade eden İlker, Bu takımın gerçek sahipleri Manisa halkı. Onların bu maçta bize mümkün olduğu kadar destek olmalarını istiyoruz. Çünkü buraya gelen takımların çok kolay puan aldığı, hakemlerin çok kolay düdük çalıp maç yönettiği bir ortam var. Bunun değişmesi gerekiyor. Çünkü verilmeyen bir penaltı kaybedilen 3 puan neden oluyor. Buraya gelen takımların ve hakemlerin şehrin takımına sahip çıktığını görmesi lazım. Sadece Bursaspor maçı değil içeride oynayacağımız bütün maçlarda bizlere desteklerini göstersinler diye konuştu.
İlker, basın mensuplarının Eskişehirspor maçında birkaç kişi ile yaşadığı diyalog yönündeki sorularına ise O maçtan iki gün önce takım arkadaşlarıma mesaj yoluyla Eskişehirspor maçında şahsıma küfür ve hakarette bulunulacağı söylenip, maçın ısınmasıyla başlayan maç sırasında devam eden bir durum oldu. İki üç kişinin yaptığını kesinlikle Manisa taraftarına mal edemem. Çünkü ben Manisaspor taraftarlarının desteği ile performansımı üst düzeye çektim. 4 senedir buradayım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kötü sonuçlarda tepkiler olabilir. Bunlar futbolun içinde var. Ama maç öncesinde 2-3 kişinin yaptığını şehre mal edemem. Taraftarın bana destek çıktığına yürekten inanıyorum. Yapanları Allaha havale ediyorum. Bu konuyu kapatmak lazım. Çünkü gün birlik olma günüdür, bölünme günü değildir. İnşallah eski sevinçleri hep beraber yaşayacağımıza inanıyorum yanıtını verdi.
Murat Erdoğan ise rakipleri Bursasporun farklı hedeflerle lige girip farklı bir mücadele içerisinde kendini bulduğunu belirterek, Bize puan olarak çok yakınlar. 12 haftalık kötü gidişimiz nedeniyle bizim için çok önemli bir maç. Birlikte güzel bir şekilde mücadele ettiğimizde 3 puanı alabileceğimiz bir maç diye konuştu.
Sözlerinin sonunda taraftarı statta görmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Murat, Taraftarımız bize desteğini sürdürsün. Onların desteği ile iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz dedi.
Murat Erdoğan bir gazetecinin Takımdan giden oyuncuların olması sizi olumsuz etkiledi mi? sorusuna Olumsuz etkilemedi çünkü giden oyuncular gitmek çok ısrarcıydı. Gitmek isteyen bir futbolcuyu tutmanın bir anlamı yok. Öyle bir futbolcudan verim alınmsı çok zor. Ne kadar da mücadele etseler de gönülsüzdüler. Onların gidişi açıkçası bizi çok fazla etkilemedi. Gelen arkadaşların fizik olarak eksikleri olduğunu gözlemledim ama kısa sürede bu açığı kapatacaklardır. Takıma katkılarının olacağını düşünüyorum" cevabını verdi.