Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.272
Aldığı Beğeniler: 1654
Güneş: "Transferi Konuşmaya Zaman Yok"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü karşılaşmasını değerlendirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ankaragücü'yle karşılaşan Trabzonspor, sahadan 4-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı.
Maç öncesinde mutlak favori gösterilmenin sıkıntısını yaşadığını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Rakibimizin sıkıntılı dönemi nedeniyle favori gösteriliyorduk. Oyuncuların maçın ciddiyetini anlaması beni sevindirdi. Atılan ilk gol takımı ciddi anlamda rahatlattı" dedi.
Transfer konusundaki soruları da yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Bu maç yoğunluğu içinde bir de transferi düşünürsek, darmaduman oluruz. Gelişmeler hakkında bilgim yok. Bunları da konuşmak istemiyorum. Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağız. Şu an bu maçı düşünüyoruz. Pawell Brozek transferinde kulübün bazı açıklamaları oldu. Gelenler, gidenler olabilir" diye konuştu.
TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda çıkan kararı değerlendirmesi istenen Güneş, "Ben konuşacağımı konuştum. Türkiye'de ilk sırada olması gereken sorunlar en son konuşuluyor. İnşallah güzel günler olur" şeklinde konuştu.