Bursaspor teknik patronu, 3-1'lik Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi...
Beşiktaş deplasmanında rakibine 3-1'lik skorla boyun eğen Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra yaptığı açıklamalarda hakemleri eleştirdi.
Genel anlamda tempolu ve zevkli bir karşılaşma olduğunu söyleyen Sağlam, "Bariz savunma hatalarıyla iki gol yedik. Dengeyi bulduktan kısa süre sonra yediğimiz gok moralimizi biraz bozdu. Çünkü devreyi 1-1 bitirebilseydik ikinci yarı çok farklı olurdu. Çok net pozisyonlar yakaladık. İkinci yarının neredeyse büyük bölümü rakip sahada oynandı. Takımımın mücadelesinden ve oynama isteğinden memnunum. Beşiktaş'a karşı daha fazla pozisyon yakalayamazdık. Ama mücadelemizin hakkını alamadık." ifadelerini kullandı.
Hakemler hakkında çok konuşmadığını belirten başarılı teknik adam, "Bundan çok hoşlanmıyorum ama Rüştü'nün topu tuttuktan sonra içeriye çektiği pozisyonu demek hakemler göremediler. İsmail'in sarı karttan önceki faulünde oyunu avantaja bırakıp sonrasında kırmızı vermemesi yanlıştı. Sonuçta Beşiktaş kazandı. Ama maçın hakkı kesinlikle bu değildi. Ben sadece hakemlerin cesaretli olmalarını ve inandıkları şeyleri çalmalarını istiyorum." diye konuştu.
Bursaspor gelecek hafta sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.