Status :
Nereden : İSTANBUL
Konular: 4.272
Aldığı Beğeniler: 1654
Çakır Ve Aydınus'un 2012 Hedefleri
Türkiye'nin en üst düzeydeki iki hakemi yeni yılda daha büyük başarılara imza atmak istediklerini söylediler.
Antalya'da düzenlenen TSYD Semineri'ne katılan FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır ile Fırat Aydınus, hedeflerine dair açıklamalarda bulundular.
NTVSpor'a konuşan Çakır, "Yalnızca uluslararası maçlarda değil ulusal maçlarda da başarılı performanslar sergilediğimizi düşünüyorum. Umarım Euro 2012'de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Amatör olarak görünsek de profesyonel bir biçimde işimize yaklaşıyoruz. Üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptığımızı sahada olanlara bakarak da anlayabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Aydınus ise Şampiyonlar Ligi'nde görev alma ihtimaline değinerek, "Cüneyt Çakır'ın bu platformda tecrübesi bulunuyor. Eğer ben de görev alırsam onun tecrübelerinden faydalanırım. Yaptığımız çalışmaların karşılığını alıyoruz. Avrupa düzeyinde başarılar elde ettiğimizi düşünüyorum." dedi.
Avrupa kupalarında pek çok maç yöneten Cüneyt Çakır, yaz aylarında düzenlenecek Euro 2012'de de düdük çalacak.