Sadri Şener, İlhan Cavcav, Yıldırım Demirören ve Halil Ünal, TFF'deki şok istifayı yorumladı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Ali Aydınlar'ın ve iki yöneticinin bu kararlarını Yıldırım Demirören, Sadri Şener, İlhan Cavcav ve Halil Ünal yorumladı.
Demirören: "Aydınlar 'sizin isteğinizle gitmiyorum' mesajını verdi"
DHA'nın haberine göre, Beşiktaş'ın ve Kulüpler Birliği'nin başkanlığını yapan Yıldırım Demirören, Aydınlar'ın yanı sıra TFF 1. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve 2. Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın da istifalarıyla ilgili olarak "Öyle sanıyorum ki Aydınlar bizim 'güven tazeleyin' önerimize istifa ederek cevap verdi ve bize 'sizin isteğinizle değil, kendi isteğimle gidiyorum' demek istedi." ifadelerini kullandı.
Ünal: "Konuyu değerlendiyoruz, açıklamalar yakında"
Eskişehirspor'un başkanı Halil Ünal ise konu hakkında "Dünkü görümelerden sonra başkan ve ekibi göreve devam kararı aldıklarını açıkladı, bugün aniden istifa edildi. Bu durumu değerlendiriyoruz ve konu hakkında detaylı açıklamalar yapacağız." dedi.
Cavcav: "Aydınlar'ı bu hale getirenler cevap versin"
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ise bu istifalarla ilgili olarak "Yeri ve zamanı değildi, bu karara çok üzüldüm. Mehmet Ali Aydınlar'ı bu duruma düşürenler şimdi cevap versinler. Herhalde Türk spor tarihindeki bu sorumluluklarının farkına varırlar." şeklinde konuştu.
Şener: "Birdenbire ne değişti, yakın zamanda anlaşılır"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de konuyla alakalı olarak "Tekrar Aydınlar'ı ikna etmek en iyisi. Kendisini sürekli arıyorum ancak ulaşamadım, yarın daha sağlıklı bir açıklama yapabilirim. Düne kadar onunla alakalı bir sıkıntı yoktu, bir anda ne değişti, yakın zamanda açıklığa kavuşur." derken, muhtemel adaylar konusunda da "Şenes Erzik'in başkanlığı olmaz zira yaşı çok ilerledi. Benim başkan olmam da söz konusu değil." ifadelerini kullandı.