Status :
Nereden : ANKARA
Konular: 4.881
Aldığı Beğeniler: 2389
Aysal Tatlıya Bağladı

Galatasaray Başkanı Ünla Aysal, yönetim içerisinde yaşanan ihtarname krizini tatlıya bağladı.
Hürriyet'in haberine göre Ali Dürüst ile Adnan Öztürk ve Sedat Doğan'ı karşı karşıya getiren 'iletişim departmanı' sorununa el atan Aysal, bu krizi bizzat sonlandırdı.
Bilindiği üzere sarı kırmızılılar geçtiğimiz hafta TFF'ye ihtarname göndermiş ve "Şikeyle suçlanan takımlar nedeniyle UEFA'dan ceza alır ve Avrupa kupalarına gidemezsek bunun sorumlusu siz olursunuz." uyarısında bulunmuştu. Ancak bu ihtarnamenin kendisinden habersiz gönderilmesine tepki gösteren Ali Dürüst, iletişim departmanının kendisine bağlanmasını istemişti. İletişimden sorumlu yönetici Sedat Doğan ise Dürüst'e yanıt vererek sadece başkana hesap vereceğini söylemişti.
Dün akşam yapılan toplantıda bu konu bir kez daha gündeme geldi. Özel işleri nedeniyle Adnan Öztürk'ün katılmadığı toplantıda konuşan Ünal Aysal, yönetim kurulunda yapılan konuşmaların dışarıya sızdığını belirterek, "Bundan sonra kimlerle görüştüğünüze dikkat edin. Biz bir ekibiz ve buna göre hareket etmeliyiz. Beni istemediğim kararlar almaya mecbur etmeyin." uyarısını yaptı.
Daha sonra iletişim departmanını kendisine bağladığını açıklayan Aysal, böylece bu tartışmayı da bitirmiş oldu.