Göztepe futbol direktörü Ali Gültiken, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Göztepe Kulübü'nde futbol direktörlüğü görevinde bulunan Ali Gültiken, ani bir kararla istifa etti.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Gültiken, "Yaşadığımız süreç neticesinde geldiğimiz noktada Göztepe kulübündeki görevimi sonlandırmaya karar vermiş durumdayım. En büyük dileğim Göztepemiz'in ilk dönemde yaşadığı şanssızlıkları bir an önce atlatıp, kulübümüzün taraftarımıza yakışır şekilde ligdeki gerçek yerini almasıdır." ifadelerini kullandı.

Tüm Göztepe camiasına teşekkürlerini de sunan eski futbolcu, "Görevde bulunduğum süre içerisinde desteğini ve sevgisini eksik etmeyen Göztepe taraftarına ve camiasına sonsuz minnetlerimi sunuyorum. Kulübümüzün başkanı Sayın İmam Altınbaş ve ailesine beraber çalıştığımız sürede bana gösterdikleri güven ve destek için ise içten teşekkürü borç biliyorum. Herşey Göztepe'nin ve Göztepelilerin gönlünce olsun." dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra bir dönem Beşiktaş'ta menajerlik görevine getirilen Ali Gültiken, 2009-2010 sezonunun ortasında Göztepe'de futbol direktörlüğü görevine başlamıştı.