Fenerbahçe yönetimi, 14 Şubat'ta yönetim olarak Silivri'de olacaklarını ancak taraftarlar için özel bir organizasyon hazırlamadıklarını açıkladı.
Fenerbahçe Kulübü'nden, 14 Şubat Salı günü başlayacak olan davayla ilgili bir açıklama yapıldı.
Bugün Takvim gazetesinde Fenerbahçe'nin 14 Şubat'ta Silivri'ye gelecek taraftarlar için 5 bin kişilik çadır kuracağı ve yiyecek-içecek ikramı yapılacağını iddia etmişti.
Sarı lacivertli ekipten bu iddialara yalanlama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Takvim Gazetesi'nde '14 Şubat Seferberliği' manşeti ile bir haber yayınlanmıştır. Haberde; taraftarlarımızın 14 Şubat tarihinde Silivri'ye gideceği, yönetim kurulumuzun, Silivri'ye taraftarlarımız için çadır kurduracağı, yaklaşık 5 bin kişiye yiyecek, içecek ikramında bulunacağından bahsedilmektedir. Yönetim kurulumuz, dava günü olan 14 Şubat'ta orada bulunacaktır. Ancak haberde bahsi geçtiği gibi taraftarlarımız adına herhangi bir organizasyon, ikram ve benzeri hazırlığında bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı