Football Manager 2009 yeni oyunumuz hakkında soruLarınızı yanıtlamaya çalışacağım
Bu bölümde oyundan güzeL,iLginç enstanteneLeri paylaşabilirsiniz.
Ve Herşey ...
Cagri_1o
Football Manager 2009 yeni oyunumuz hakkında soruLarınızı yanıtlamaya çalışacağım
Bu bölümde oyundan güzeL,iLginç enstanteneLeri paylaşabilirsiniz.
Ve Herşey ...
Cagri_1o
Oyun nasıl ?
Kimleri çok iyi yapmışlar sence ?
FenerbahçeLi oLarak bunu söyLemek istemizdim ama aLex abartıLmış bence gökhan daha yüksek oLabiLirdi ve coLinde istediğiniz futboLcu varsa profiLini atabiLirim.
[oyunu açınca]
Oyuna geLinde güzeL kesinLikLe 08'den geLişmiş Ama maçLar çok yavaş ve iLk 6 ay tatiLe çıkıLmıyor.
Ben demoda baktım bazı oyunculara ama hiç oynamadım...
Gökhan Gönül'ü gerçekten çok düşük yapıyorlar.
Lugano baya iyi olmuştu diye hatırlıyorum.
Deivid nasıl ?
Deived iyi mevki olarakda iyi ayarlanmış eduyu luganodan daha yüksek yapmışlar.
Edu çok gol atıyor ya ondan iyi yaptılar heralde
Transfer kimleri yaptın ?
Fenerbahçe'yi bıraktım arsenaLe free uptadeye bakıyım diye onu açtım bi ton yıLdız aLdım iLk transferim de arshavindi.
Senin ram kaç mb ? oyunun hızı nasıl 2008'e göre ?
1gb ram çok çok az donma oLuyor o o8de de oLuyordu ama 512de ekran kartı pek kasmıyor.
3d mi oynuyorsun 2d mi?
3D oynuyorum ama bazı kötü yönLeri var meseLa 3D oynarken maöçda yine önemLi anLar ama normalden uzun sürüyor.Ve detayLarı inceLemek için zaman kaLmıyor diyebiLirim meseLa diğer takımın sonuçlarını oyuncu puanlarını vb gibi şeyLeri 3Dde de bir çok seçim var üsten bakış zoom vs. gibi.
ben 2d takılırım yine
laptop alırsam yeni onda 3d oynarım
2D'nin de farkLı bir sürümü çıkmış daha büyük ve çimLer daha güzeL ama cLassicde var
evet gördüm demoda. Çok güzel olmuş bence
Evet daha güzeL Milandan ronaLdinho bence çok iyi birde Dunne diye bir defans oyuncusu . En değerLide Cr miydi neydi..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet