Kızım Nerede Ve Fatmagülün Suçu Ne
kızım nerede dizisinde acayip esrarengiz olaylar yaşanıyo ama annesi çok sabırlı zeynebin inşallah bulurlar şu kızı da annesi de bu azaptan kurtulur.Komiserler de çok uyanık sürekli kızın babasını takip ediolar ki yapsınlar da zaten ben hani şüpheleniom bu adamdan.
fatmagülün suçu ne dizisinde acayip olaylar dönüyo ben asla bana kötülük yapan birisiyle evlenip de onunla aynı evde yaşamazdım ve bu olaylar olduktan sonra yaşaranlarla da asla uğraşmazdım fatmagül mustafayla evlense her şey daha güzel olabilirdi o evde mukaddes hanım varken o ikisine rahat yok,sürekli onların arasını düzeltmeye çalışıyor ve ben de bu tavrından dolayı ona çok kızıyorum
küçük sırlar dizisinin yayından kalkmasını talep ediyorum.O diziden nefret ediyorum ve daha doğrusu bütün gençlik dizilerinden.bU DİZİNİN KALKMASINI KESİNLİKLE İSTİYORUM
Kurtlar Vadisi Pusu
Diziler eskidikçe basitleşiyor, konusu uçtu resmen istanbul mafyası,konsey, sonra iskender sonra amerika şimdide israil nükleer bomba falan. bu geceki bölümdede İstanbul havaya uçacak ! konuya bak.
Hanımın Çirfliği
Dizi basladiginda cok sevindim, hem güzel bir konu hem iyi oyuncular hemde memleketim Adana yi herhafta Avusturya dan görme imkanim var diye. 2010 yazinda cekim yapilan ciftlige bile gittim, cocuklarim ve arkadaslarimla. Ama artik dizi senaryo itibariyle sacmalamaya basladi. Oyunculara Adana ya sözüm yok hepsi harika. Ama su senoryoyu artik toparlama zamaninizin geldigini görünüz. Rica ediyorum bir Adanali olarak. Bütün arkadaslarim ayni saatte yayinlanan baska diziyi seyretmeye basladi. Bizi aptal yerine koymayin. Bir öldürüp bir diriltmek temcit pilavi yedirmek sizler kadar iyi senaristlere yakismiyor. Bence ucuz numaralara kacmak yerine hic numaraya kacmadan aslina sadik kalmaniz diziyi daha kaliteli yapacaktir. Saygilarimla. Inanc Kizilkaya
Karadağlar
Gül Hayata Bu Kadar Önem Verilmesin Furkan yıldız
Geniş Aile
Koyu Bilal İle Cevahir Sürekli Zeynebin Peşinden Koşmasın Leyla Göksu
Akasya Durağı
dilek artık evlensin()()(
Çocuklar Duymasın
Dizi Komedi Yönünden İyi Ama Oyunculardan Gülfidan Ve Oğlu Hiç Komik Gelmiyor Bana Diziden Çıkartın merve
Arka Sıradakiler
Sibel İki Karekter Oldu Konuyu Saçmaladılar tayfa birbirlerinden koptu
Lale Devri
Lale devri şimdiki haliyle çok güzel oldu toprağin diziye girmesiyle keyif almaya başladik. çok hoş bir bayan umarim çinar onu sever. Teşekkür ederiz yeni oyuncunuz için. Zümrüt haniminda aşkina kavuşmasina ve sahiplenmesine çok sevindik. Inşallah daha güzel olacak.Ama Özeti Çok Uzun Tutunuyor Yeni Bölümden Fazla Geliyor Bana

LinkBack URL
About LinkBacks
()()(

Tweet