Foruma geldiğimden beri bir amacım vardı;Mod olmak.Aşağı yukarı 1 sene olmuştur.O zamandan beri uğraşıyorum.İlk zamanlar baya çalışmıştım.Ama ben yeni geldiğimde zaten yeni mod alınmıştı.SOnra yeni üyeler geldi ve hakları var benden daha iyi çalıştılar.Ve hızla yükseldiler.Kendilerini tebrik ediyorum.
Son günlerde bana denilen şeyler var.Mod olmak istiyorsun falan diye.Evet başından beri istiyordum ama artık hevesim kırıldı diyebiliriz.Ben bu foruma düzgün insanlar gördüğümden geldim ve öylede kalmak daha iyidir bana göre.3 ay sonra seçilirsem şayet kabul etmemeyi planlıyorum.Çünkü bazı insanlar moderatörlüğü harika birşey olarak görüyorlar ama ben reddedicem.
FF İyi bir forum.Hem Adminleriyle hem yöneticileriyle.Reytingleri zamanında ve doğru bir şekilde aktarıyorlar.Ve her bölümü zaten çok aktif.O bölgelerdeki modlar çok iyiler.Ve mevcut modlar görevlerini yerine getiriyorlar.
Bazen böyle yazılar yazacağım.
İyi günler.

LinkBack URL
About LinkBacks
Tek senin amacın olan bir şey değildi zaten. Sen de çok iyi bir üyesin 

) ama hevesim hiç kırılmadı. yönetimde zamanla elbette açıklar olacak ve yerine yeni alımlar yapılacaktır. hevesinin kırılması yada vazgeçmen için bir sebep yok bence. ilk zamanlar baya çalışarak dikkat çekersin. çalışmayı bırakmayarakta düşünülmeye başlarsın. sen vazgeçmeyi seçmişsin ama başından. bir sonraki atama 3 ay sonra mı bilmiyorum ama çalışmaya devam edersen değerlendirileceğinden şüphem yok. ne yapmak istediğin sana kalmış bundan sonra..

Tweet