Status :
Konular: 6.606
Aldığı Beğeniler: 3399
Dizinin baş karakteriydi garson oldu
Kaç bölümdür baş karakterine garson muamelesi yapılan bir diziden bahsediyorum. Öyle ki dizimizin esas oğlanı misafir gelen herkese bir şeyler ikram ediyor, 'İçecek bir şeyler getireyim' diyerek hareketleniyor. 1 bölüm değil, 2 bölüm değil, uzun süredir garsonlukla hayli iştirak etti beyefendi...
Bahsettiğim dizi Canan ve bahsettiğim oyuncu Erdinç Gülener... Senarist arkadaşlara sesleniyorum, ne olur Selim'i sürekli bir içecek getirmeye mutfağa göndermeyin, garsona döndü başrol. O kadar çok mu bu sahne diyenler siz ise herhangi bir bölümü açıp izleyin, Selim içecek bir şeyler getirmeye gitmiyorsa bana yazın lütfen.
Önce programa konuk oldular sonra aşk yaşadılar
Bahsettiğim ikili Levent Dörtel ve Tuba Altıntop... Yakın zamanda magazin muhabirlerine dudak dudağa poz veren, el ele görüntülenen ünlü çift geçtiğimiz aylarda Serdar Gökalp Show'a birlikte konuk olmuşlardı. Hatta Gökalp'in Levent Dörtel'in telefonunu ve Altıntop'un bavulunu karıştırması haber olmuştu.
Kim kiminle muhabirliği yapmak görevim değil ancak magazinci arkadaşlar belki o görüntülerden bir elektriklenme çıkarabilir, benden söylemesi.
Bir çocuk sevdim'in güzellik anlayışı
Bir çocuk sevdim'de bu hafta Emine karakteri beni şoke etti. Yeşil pileli bir etekle ekrana gelen Onuryay Evrentan, bir kadına demode demek, kadını demode göstermek için her yol mübahtır dedirtti. O etekleri en son liseli genç kızlarda görmüştüm.
Bir de tam o sahnede Timur'un Emine'ye güzel bir kadınsın demesi, sahnenin inandırıcılığını yerle bir etti. Onuryay Evrentan diğer dizilerinden de bildiğim gibi güzel bir kadın ama o dizide soluk makyajı ve duruşuyla bakımsız bir kadını da çok güzel canlandırıyor. Kaç bölümdür izleyici demodeliği anlayamadı da o garip yeşil renk etek çok mu gerekliydi, hadi onu giydirdiniz güzel dedirtmeyin bari...
Gizem Kaboğlu