Şikayet hattı afişinin altına "şikayet edenin ******** **********" yazan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz biz.Cidden daha geçen günlerde otobüs durağında otobüs bekliyordum.Arkamı dönüp baktığımda şikayet hattının yazılı olduğu afişin altına yukarıda belirtmiş olduğum terbiyesizce bir küfür yazılmış.Bunu yapan kişinin eğitim seviyesinin ne kadar aşağılarda ve ne kadarda Atatürk'e karşı gelen bir insan olduğunu gördüm.O durağa çocuklarda geliyorlar.Atatürk'ün;
"Gençler! Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile, insanlık meziyetinin, vatan, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil! İstikbâl sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz."
Söylemiş olduğu sözü az çok bilirsiniz.Gelecek nesile nasıl örnek olduğumuz belli.Öyle bir duruma geldik ki kuralların çiğnenmek için olduğunu benimsemiş durumdayız.'Çimenlere Basmayınız' yazısına inat çimenlere basan insanlar tanıyorum.Emin olun oraya o tabelayı koymasalardı bir Allah'ın kulu basmazdı.Bu ülkede çok adam vardı.Ama çoğunu ne yazık ki Çanakkale'de,Kurtuluş savaşında kaybettik.Sözüm meclisten dışarıdır dostlar...
Burak ÖZDEMİR