Sitemizin favori üyelerinden ve benim çok sevdiğim dostlarımdan biri olan Geniş Aile'yi çok seven bir üye...
Sitemizin favori üyelerinden ve benim çok sevdiğim dostlarımdan biri olan Geniş Aile'yi çok seven bir üye...
Nickten belli oluyor bir Geniş Aile'ci olduğum. Yukarda benim konumu açan Favori Üye OsmanAslan kankimdir ayrıca.
Benim hakkımda yorum yapan yok mu?:-)
Ulvi Ç. bu forumda gördügüm çok iyi bir üyedir, kendisi çok aktif ve çok dürüst bir üyemiz. Onunla ayni bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum. Kendisi Genis Aile'yi çok seviyor bu forumdaki çok kisi gibi. Ulvi Ç. cizgileri açmayan biri, saygili ve hürmetlidir. Tekrar tekrar söyliyorum onunla ayni bir forumda olmaktan şeref duyuyorum.
Gelelim OsmanAslan'a.. OsmanAslan bu forumda çok aktif, bu forumda daha daha iyi yapmak için çok çaba sarf ediyor bu forumdaki herkes gibi. Her konuda mutlaka bir mesaji olur ve o mesajlarda niteligini bilen mesajlardir. OsmanAslan bir ara verecekmiş okudugum kadar, çok yazik.. çünkü biz bir dostumuzdan ayrilicagiz.. Mutlaka her gün yarim saat yine girer ama şimdiki kadar girmecek diye okudum. OsmanAslan'i severim, dürüst ve iyi niyetli bir arkadaşimiz. Onunla ayni forumda olmak mutluluk duyuyorum.
Sağol Furkan uçaktan indik yeni yerleştik. Yeni girebildim.
Gelelim AlemTo'ya..
AlemTo bu son haftadir çok aktif, çok kaliteli konular açmaya devam ediyor. AlemTo'yi severim.. Ben basarisinin devamini bekliyorum.. AlemTo'yla ayni bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum.. Iyi ki varsin AlemTo.
kendisi de benim gibi geniş aile fanı iyi insan son günlerde giremedeğim için özlediğim 10 insandan biri forumda 1 temmuzda hasret bitiyor
kendisi de şu an sezon finalinin başlaması için sabırsızlıkla bekliyordur
Ulvi Ç. Geniş Aile ilgili bilgilendirici konular açtığı için ve çok aktif olduğu için forumumuzun önemli isimleridendir...
Ulvi Ç.'nin konusunu dağıtmışsınız arkadaşlar başkalarını da överek. Benim için herkes üye. Ama Ulvi Ç.'nin yeri ayrıdır bende.
Hepiniz iyi bir üyesiniz.. hepiniz çok aktifsiniz.
güzel yorumlarınız için teşekkürler aradan baya bir geçmiş ama yinede sağolun başka düşüncesi olan varsa söylesin benim hakkında kötü yada iyi farketmez
geniş aile seven ulvi hayranı forum için çalışan bir arkadaş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet