hazımsızlık,çekememezliktir.
hazımsızlık,çekememezliktir.
Sigma Oluomuc'un tarihinin Tromso'dan çok daha iyi olduğunu ve Fenerbahçe'nin o maçta 8 kişi kaldığını varsayarak son derece normal durum...
6-0
Vallahi hiç tartışmaya değmez 6-0lar var 8-0lar var 7-0lar var şunlar var filan hepsi olmuş şeyler bu futbol herşey olabilir...hiç yani tartışmaya girmeye gerek yok.futbol ve top yuvarlaktır
Ya Siz de 6 Kasım 'da 6-0 dan Sonra 7-0 7 Kişiyle Yalanını Uydurdunuz O Yüzden Bu Konunun Pek Bir Anlamı Yok Açıkçası Tartışıpta Kafamızı Yormayalım Çünkü Bitmez
1- O zaman Lig Tescil Edilmemişti Öylesine 2 Takım Maç Yaparken Alınmış Sonuçtur (Yani Mahalle Maçı Gibi)
2- Siz 7 Kişi Değildiniz İki Takımda Sahaya 10'ar Kişiyle Çıktı
lig vardı ama.sonuçta bir lig vardı.
bekle 7 kişi değildik.oyuncular vapuru kaçırdı 6 kişiydik biri arkadan yetişti.ayrıca Galatasaray,Fenerbahçe kurulduğunda güçlenmesi için oyuncu göndermiştir.yani sizi biz çıkardık.bunu da araştır onları araştırmışın madem o kadar.
Fenerbahçe Türkiye'de Kurulmuş İlk Futbol Takımıdır Daha Sonra Savaş Yıllarında Kapanmış ve Sonradan 1907'de Fenerbahçe adı Altında AçılıştırGS Bize Hep Oyuncu Gönderiyordu Olabilir İki Kulüp Arasında Bu Normal Bişey Ebedi Dostluk- Ezeli Rekabet
biz oyuncu göndermesek belki siz ezik modda takılırdınız sizi biz çıkarttık bize rakip olabilin diyefenerbahçe ilk futbol kulübüdür diye yazan bir yere ben daha rastlamadım,yalandır şişirmedir hikayedir balondur efsanedir mittir.
Bu Gerçek Bende 7-0 'ın Gerçekliiğini Hiçbir Yerde Görmedim Yalandır Şişirmedir
yarı yarıya doğru.maçın ortasında eksikler de yetişmiş.
http://www.uzmantv.com/galatasaray-f...70-nasil-yendi
ama seninkine hala kanıt çıkmadı.
Ya Bunlar Hayal Ürünü
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet