Kanal D'nin bu akşam yayına girecek yeni dizisi.
Reklamları bana pek ümit vermedi ama sevdiğim bir oyuncu olan Tardu Flordun için izleyebilirim. (Bu akşam değil, ilerleyen zaman dilimlerinde)
Benzer Konular:
Kanal D'nin bu akşam yayına girecek yeni dizisi.
Reklamları bana pek ümit vermedi ama sevdiğim bir oyuncu olan Tardu Flordun için izleyebilirim. (Bu akşam değil, ilerleyen zaman dilimlerinde)
Benzer Konular:
Tardu Flordun'un bir dizisi vardı küçükkenbeğenirdim onu onun hatrına bir bakıcam ama güzele benzemiyor pek.
Evet evet hatırladım.Hatta şarkısı vardı hey yabancı söyle bana sen kimsin diye devam ediyordu hatta karete hocasıydı bir bayanla aynı evde kalmak zorunda kalıyordu.Tanışmaları merdivenden çıkarken çarpışıp kitapları toplamak ile oluyordu![]()
Yakında sıkar milleti ben diyeyim.Sonuçta yazlık dizi ömür kısa.
Yazlık dizi diyip geçmemek lazım yıllardır devam eden yazlık diziler mevcut![]()
Bahsettiğiniz dizi Evdeki Yabancı. Süper bi diziydi ya. Müziği hele süperdiTüm zamanların en iyi 20 yerli dizi müziğine banko girer
Ha işte ondan yaYazlık diziler kısa süreli oluyor.Uzun süreli devam edenlerde yaz kafası mantığıyla değil kış kafasıyla yazıldığı için uzun sürüyor
Belki bu da kış dizisi mantığıyla yazılmıştır![]()
Geniş Aile de yaz dizisi olarak başlamıştı mesela
Dizi ilk bölümünde Papatyam'ın ardından 2.olarak iyi bir başlangıç yapmıştır reyting anlamında.
Günü iyi bence başka bir zaman olsa bu kadar fazla izlenebilecek bir dizi olarak görmüyorum =)
Çok izlenebilecek bir dizi değil raytinge para vermişlerdir
Saçmalıklar silsilesinin son halkası.
Hatta kızın ailesi geliyordu da ailesine sevgilim demek zorunda kalıp aynı yatakta kalıyorlardı.Kızın kızkardeşi de Çocuklar Duymasın'da ki Duygu idi.O zamanlar daha bir yaramaz imiş
Nazlı'ydı galiba orda adı
Pek bi cadıydı![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet