TRT'nin yeni dizisi. Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Asuman Dabak gibi önemli oyuncular oynuyor. Absürt komedi tarzında.
Kesinlikle çok eğlenceli, farklı bir dizi. Takipçisiyim, tavsiye ederim
TRT'nin yeni dizisi. Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Asuman Dabak gibi önemli oyuncular oynuyor. Absürt komedi tarzında.
Kesinlikle çok eğlenceli, farklı bir dizi. Takipçisiyim, tavsiye ederim
bende geçen tekrarını izledim süperyarın var 22 küsürde
İkinci bölümünü biraz önce internetten izledim. Gerçekten süper
Geniş Aile'den sonra en sevdiğim ikinci dizi durumunda şu an
aksoy abim sayesinde varlığından haberdar olduğum şimdi takip etmeye çalıştığım ikinci en sevdiğim dizidir birinci sevdiğim dizi ise kuşkusuz geniş ailedir
güzel dizidir komiktir üçüncü favori dizimdir(birinci:geniş aile,ikinci:behzat ç)
Başladığı günden bu yana izlerim ve çok severim. Gerçektende çok iyi bir yapım. Ali Atay,Ezgi Asaroğlu,Serkan Keskin,Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve hatta Cengiz Bozkurt'u buluşturan dizi adeta "Bunlar olmadan dizi olmaz." dedirtiyor insana. Gerçektende rollerine o kadar iyi hazırlanıyorlarki yani onlardan başkası olsa onların yerini dolduramaz gibisine geliyor İnsanın. Geniş Aile gibi beğenerek, izlediğim başarılı yapımdır Leyla ile Mecnun dizisi. Kendilerini buradan tebrik etmek lazım. Geniş Aile gibi absürd komedi ve gerçektende iyi.
Konu Arslan Bey tarafından (08.Eylül.2011 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
her bölümünü izledim İsmail abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoop naptıın eyi nabam sen naptın.(Gülmediğiniz bir bölümü olamaz.)
Geniş Aile'yle kıyaslandığında sevmediğim, Geniş Aile'den sonra en sevdiğim dizi. Zaten bunlar dışında pek dizi izlemiyorum şu sıralar.
çok çocukca ama geniş aileyle kıyaslandığı için bir türlü sevemediğim ve bana göre bir geniş aile değil geniş ailenin ilk senesi her türlü yener
Şu an tekrarını izlediğim 27. bölümüyle Prenses Perfinya seviyesine düşen dizi. Tamam her şey iyi güzel de absürtlüğün de bir sınırı olmalı
valla bi kaç kez denk geldim mecnunsuz bölümler iyi değildi mecnun ayrı güzel
bende o seviyeye düştükleri için bıraktım izlemeyi
Forever demeye devam ediyorum ara ara çok nadir izleme fırsatım olsada.
dizinin beğenisi 30 bölüm olmadan bitmeye başlamış
ilk 20 bölümü gerçekten süperdi ama çok abarttılar maalesef
Yanlış anlaşılma olmasın dizi hala çok güzel. Ben hala beğenerek izliyorum ama sadece 27.bölüm hiç ama hiç olmamış
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet