25 yaş üstü futbolcularına jübile teklif eden takım.Mahalle naçlarında Alsenal olur.
25 yaş üstü futbolcularına jübile teklif eden takım.Mahalle naçlarında Alsenal olur.
fifa 2005 oyununda tanıdığım ve her fifa oynadığımda ana takım seçtiğim kendime göre efsanevi takım
Oynadığı futbola hayranım.Nitekim ''bebekler'' deselerde,bugün kimse everton'a deplasmanda 6 tane atamaz.Man U dahil
Dünyanın en küçük devi.
Londra temsilcim.Yani Chelsea,Tottenham gibi takımlara karşı bunları desteklerim.Ama bu demek değil ki ben bunları Bristol takımlarına karşı da desteklerim.
Londra dendi mi Chelsea
Londra'dan kimse yokken Arsenal vardıArsenal 1904,Chelsea 1905.Arsenal 14 kez şampiyon (namağlup olan bile var),Chelsea 3.
Bana göre ingiltere denildiğinde Sunderlandama Arsenal'i de seviyorum.Tam benim kafadalar genç takım.Ama çokta gençlere güvenmemek lazım
ilk mesajda da dedim 25 yaşına girene jübile teklif ediolar
Manchester United taraftarı olarak bu takıma kılım ve Chelsea'ye kıl kapan biri olarak bu takıma hastayımortada bişeyler.
Sunderland'ı çok severim,Liverpool'u Bill Shankly'den dolayı biraz severim.Arsenal'in sadece oyun tarzını seviyorum o kadar.Man U'yu Chelsea'yi City'i falan sevmem
En favorim City, sonra Chelsea, sonra Wigan
Chelsea'yi Manchester City'î ben de sevmemManchester United'a aşırı hayranlık besliyorum 4 çift orijinal forması var
(yanlış anlaşılmasın hemen hepsini dışardan hediye gönderdiler) bu sebepten Liverpool'dan nefret ederim (şarkısıylan taraftarı güzel ama) Arsenal iyi futbol oynasa da ortalama bir takım diyebilirim,geçen sene CL'ye giremeyebileceklerdi nerdeyse.Aston Villa da kötü değil falan işte.
(yukarıdan görüldüğü üzere futbolu öldürmeye yönelik bi taraftarnerede para hastası takımlar onları bulup tutuo
)
Çoğu takım Endüstriyel Futbolun etkisinde zaten.Senin çaba sarfetmene bile gerek kalmıyor zaten
ozan bambaşka ama bu alandanerde paralı kulüp var gider onları bulur LD istediğine 90 milyon istediğine 200 bin veren manyaksı takımlar var ya hepsine kılım
(yani kısacası zenginler falan bulaşmasın.)
Aynen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet