Status :
Nereden : qelCeNMi?
Konular: 1.580
Aldığı Beğeniler: 54
SaLya Sakopej . | Duyulmamış,Görülmemiş Nickler | Bakmayan pişman !
bakma öyle!! attığım oltada makara olursun!! sewerimde,giderimde,dönerimde, sen sadece cümlemde nokta olursun dengesizim çatlağım ama çok tatlıyım!! uyuzum hayatımı yaşarken hayatına bi uğrar giderim... şeytan tüyüm war aldanıp yaklaşma.. yakarım elimde ***** olursun salağa yatarım... anlamam yalandan dolandan, hiç beklemem silerim!!dengesizim belirsizim... takip edemessin... benim ne yapacağımı ne düşündüğümü neyi istediğimi bilemessin boşuna uğraşma beni asla çözemessin!!! bi dediğimi iki ettirirsen beni rüyanda bile göremessin zaman geçer öyle biraz daha bakarsın alemlerede akarsın ama şunu unutma yerime bir ALLAHIN kulunu K O Y A M A Z S I N !!!.
Sıkıldım artık gidiyorum.. oyunu ben başlattım ben bitiriyorum.. kalbini kırdığım herkezden özür diliyorum benden tüm nefret edenlere teŞekkür ediyorum çünkü onlar SayeSinde
KENDiMi DAHA ÇOK SEViYORUMM!...
Tutamayacagim sozler vermem Adimlarimda 'kim ne der' diye dusunmem Düşünmeden adım atmam Gerçekçiyimdir açık konuşurum Basit kisilerle polemige girmem kimse uzulsun istemem Bazi seyleri ASLA affedemem Gecmisime takılıp dert etmem Yasanmisliklari kolay silemem Aciyi tanidigim icin,kimseye cektirmem Yalan ve taktiklerle ugrasmayin,yemem! Dostlarima laf ettirmem , söz söyletmem Tutkularim var, vazgecemem! Rahatıma düşkünümdür,bozdurtmam Romantik biriyimdir ama bazı zamanlar Hemen Aşık olmam İstikrarlıyımdır, heveslenip vazgeçmem Hakkımdaki herşeyi suratıma duymak isterim çok önemli olaylar dışında kimseyle küsmem, Gidiosan eger,cok ozlesem bile don demem Artk kimseye kolay kolay guvenemem Bi daha guvenmedikce sevemem Agir geliosa bunlar, firar serbest, ustelemem..!
ßana Hic inanMa, yaLanCıyıM...Kücük SeyLere takıLırım , oLayCıyıM...Oturup ßisey anLatma , aLayCıyıM...ßenimLe oyun oLmaz , MızıkCıyıM...ßenimLe yoLa CıkıLmaz , koLayCıyıM...
Senin yaran ßana degMez , yabanCıyıM
nickini bile görmek istemiorum..oturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin
Cesedimi arap şükrünün karanlık sokaklarında bulmuslar esim dostumdurmamıs gece gündüz aglamıslar Cesedimi su yerıne Rakıyla yıkamıslar..Cenazeme Dua yerıne Ferdi Babadan Okumuslar Ne Müslüm Ne Ferdi Kimse Bilmez derdimi Sen Söyle Güllü Abla ..Nereden SEVDİM O ZALİMİ
Not: Alıntıdır 
Tweet