Msn Virüsleri PC'de neler yapar ?
Sisteminize Girer.Keyloger tipi virüs ise her tuşabasışınızı bi not deftere kaydeder (örneğin sitede modluk şifreniziyazıyorsanuz şifresi 1234 ise 1234 olarak not defterine kaydeder haliile oda şifreyi çalabilir)
1- Dosya olarak Gönderme Türü
Genellikle Gönderilen cümleler
----------------------------------------------
bak sana Paris Hilton ne hale gelmis hapiste
Sen ve Ben !!! .... BAK
Baksana benim fotograflara hihi
Hey benim fotolarimi kabul et !!
Iyi arkadasimla fotorafdayim :$ !!
benim bu ciplak fotoda ama baskasina yollama
bak ne buldum Jessica alba ciplak !!
Facebook'ta arkadaşının şifresini çalmak için şu dosyayı al
2- Linkli Gönderme Gönderme Türü
2 - 1 flycel gibi yöntem
Biliyorsunuz flycell yok 100 kontör yok şu yok budiyor.ama hali ile bunun altında ne olduğunu bilen bilir.Bilmiyenleriçin söylüyeyim 100 köntör veriyorlar ilk başta ama.fazlasınıdaalıyorlar. Haftada 25 sms/50 kontöralıyorlar. 1 ayda 150 kontörünüz heba oluyor Sıf flycell demiyorum yokbedavakontör.info gibi sitelerde buna dahil
Genellikle Kullanılan YazılarBen Burdan100 Kontör kazandım Bence sende dene valla süper 100 kontör 10 dakkaiçinde geliyor ********** (*** yerine o sitenin ismi)
knk ya 100 kontör veriyor sende dene **** (** yerine link)
Soruyu bil kontörü al valla süper dene sende ha sana kopyada vereyim hadise ha buda sitesi ******** (*** yerine link)
2-2 Virüslü Gönderme YöntemiGenellikle Kullanılan Türler
Bu Resimdeki Senmisin ? ****** ****@hotmail.com (eğer linkin sonundasizin hotmail adresiniz yazıyorsa (veya msnniz yani g-mail vs vs)bilinki o virüstür
bak bu benim çıplak fotorafım ama kimseye gösterme *******
Gibidir
Şimdi Virüslerden Kurtulma Yollarımıza Geçelim
Yapmanız gerekenler:
Msn Virüslerinden Kurtulma Yolu
Başlat menüsünden Çalıştır'ı açın... "regedit" yazın.
HKEY_*****_MACHINESOFTWAREMicrosoft*******CurrentV ersionShellServiceObjectDelayLoad klasörünü bulun.

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet