İçimde,
doğasına
aykırı
büyüyen sevgilim..
Sen,
sevilmenin
keyfini
çıkartırken,
Ben,
elbet
yarın
yeniden
sevebilmek
için
seni
daha
fazla,
Bugünümü
yarına
heba
edeceğim
Severek Ayrılanlar Bilirler Ayrılığı
Sen Benim Eş Ruhumsun
Şekerli Yalanlarımız Vardı En Çok Birbirimize Söylemeyi Severdik
Rol Yapmayı Severdik Hiç Oyuncağımız Yoktu
Sen Benimle Oynardın Ben Gözyaşlarımla..
GönLümün ♥
Sonsuz ßir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak
๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑
O “
Seni Seviyorum”un Ték Muhatabımsın Sen
Ruh Kanserine YakaLanmış ZavaLLı Bir DiLsizin Ötenazisidir Şimdi Yaşadığımız 0nun İçin BaşLadı Gözü YaşLı ŞeytanLar Yakmaya Ve 0nun İçin Esrarkeş KızLar Siyah SaçLarına HüzünLer AstıLar Sessizce Cirit Atmaya ßaşLadı BaLyoz Gibi İnen ÖLüm DudakLarımızda Narkoz Gibi ßir İhanet Aktı KanserLi HücreLerinden Kezzap Gibi Yaktı ßu Adsız GözyaşLarın AvuçLarımı Çünkü Ben GözyaşLarını TopLuyordum HaLa Ardından
† Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu ßoğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek †
Gidene yol yakışır, Dönene bin yıl işkence .. Şimdi ne söylesem yalan Gözlerinden başka , gözlerinden başka
Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin ??
Yetişiyorum koşar adım yalnızlığıma...
Gözyaşlarıyla
beraber aktı boyaları,
'
'Ağlayan Palyaço''nun... Amorti hüzünler...
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur, kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum..
Şımartmam...... Şüpheciyim ama kuruntu yapmam... Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam...
DaLga geçerim ama kırmam....
Ciddiye aLırım
ama kapıLmam... Huzur veririm ama söz vermem...
Sahip oLurum
ama ait olmamm...
BiriLeri Bizi GöZetLiyo Herkesin GöZü Bizde
PiNkiSh xD
Senin alev gözlerin eritse şu ruhumu,buz olur kesilirim yanarken içim sesin bir uçurum çağırırsa beni,kuş olur uçarım yanarken içim sevdan bir ateş oldu bende, gönlüm bir deli coştu sende
kaLbimle ruhumu birbirine bağlayan yoLda bir kısım kazı çalışmaları var
Bu Yüzden bir müddet kullanım dışıyım
Eğer Bana Ulaşmak İsterseniz Dipsiz Karanlığımı Kullanın !
şimdi anlatamam
yüreğimde ki acıyı ağlarsın,üzülürsün..
bana
dönmeni istemiyorum..
sen benim yokluğumu
hissettiğinde zaten üzüleceksin yeteri kadar.. şimdilik pek fazla konuşmak yersiz,
göz yaşlarım acımı anlatmaya yetersiz!!
şimdi anlatamam yüreğimde ki
acıyı ağlarsın,üzülürsün..
bana dönmeni istemiyorum..
sen benim
yokluğumu hissettiğinde zaten üzüleceksin yeteri kadar..
şimdilik pek fazla konuşmak yersiz,göz yaşlarım acımı
anlatmaya yetersiz!!
Üfle güneşi sönsün Kalbim karakışın ayazına dönsün !... Azrailim öpsün!... Tek dönümsün ömrüm.
ßu Gécé Ay TutuLdu .. Kimé TutuLdu ßiLmiyorum!? ßén TutuLmuştum Ya İşté
ÖyLé TutuLdu ..
°° ßén Gördüm Şahitim °° Ay TutuLdu . ..
ßén TutuLdum Kimsé Görmédi
Ay Kimé TutuLdu ßiLmiyorum ¿ ßén Sana TutuLdum .. Sonra Ay KurtuLdu .. .☆ßén KurtuLamadım☆ .
♥♥
Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köprüler yıkılalı çok oluyor O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki , yangınım soğuyor Yeni köprüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köprüler ... Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köprüler ...
♥♥
hayatımda iki küme var. birisi hayal kümesi. zihnimdeki tüm platonik düşüncelerim bu kümede. diğer bir küme ise gerçek kümesi. bu kümedede yaşadıklarım var. ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor. iki farklı dünya. uyumak rüya görmek. ve uyanık kalmak gibi.
☆ İçimDé aCı, İçimdé Kin,İçimDé İncé İncé Çürütén ßir SıZı ☆ Dûşûnmék Kâr Etmiyor,AkLımLâ ÇözémiyoruM . . BékLéyémiyoruM . . Zâmân DeniLén iLâç AşıRı DozDân GöTûrûr mû İnSânı?
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair
Ben seninim, yanında olmasam da içinde bir yerlerdeyim, biliyorum. Sende biliyorsun bende ki yerini . . . Biliyorsun nasıl sevdiğimi . Nasıl sevildiğini .
Ayaz soğuk her taraf insanLar düşünceLi Nedir demeLi piyon gibi bir o tarafa birde bu Yaka paça! siLLe tokat! İtiLmiŞin kakıLmıŞın hikayesi gibi hayat ..
Tweet