Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
BİZLER;Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız
***Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır...
YaŞamak İÇİn Yalwarmadik .. Ölmek İÇİn Yalwarmayiz !!
Dünün Hatasını Bana Sormayın.Doğruya Yanlışa Kafanızı Yormayın Bakın Dalganıza Canmı Sıkmayın.DOĞRUDA BENİM YALANDA BENİM...
Köşeye Oturmuş Esrar Çeken Çarcaf Paketi Cebinde qezeN Canı sıKıLdımı Adam Kesen A$ık qörürsen beni hatırLa ! !
ßir Meyhane Keşfettim Mezarlığın Tam Karşısında Eğer Bana Birgün Dönersen Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında
ߣnİm Rahat £ttİĞİm Y£rd£ Kİms£ İstİrat £d£m£z..k£yf£ K£d£r Kralina Deyİl Alayina Gİder...
Hayat £manetse ßirakytiĞin Y£rd£yİz..hayat Oyunsa Kralini Oynariz...hayat Sevmekse ÖlÜmÜn£ S£v£rİz..(ÇÜnkÜ ßİz Ç£lİkt£p£lİyİz...)
Biz Her Ne Kadar Diskolarda Dans Etmesini Bilmesekte Dolunayda KurTlarla Dans Etmesini çok Iyi Biliriz
3 kurusLuk adama 5 kurusluk deger verirsen;seni 2 kurusa satar ! (farkını aLır)
ﻉтяαF'đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк
KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR .. OYSA BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM
HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim
Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim...
Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım
iSTANBuL CoCuĞuYuZ BiZ GüNGöRMüŞüNDeN HeMDe İZBe KöŞeLeRiNDeN DoĞuP LaGa LuGa YaPMaYa GeLMeDiK BuRaYa
KÖTÜ ŞANSta olmasa ŞANS yüzü görmiyeceğiz
Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız
Dostum olmaz, hasmım yaşamaz.
Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.
Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.
Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım..
Kaç ölüm adını değiştirir usta?
Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.
Sonunu düşünenler kahraman olamaz.
ALem Oyuncu Olmu$,Sokaklar Sahne
Sevdiqim ßir Adam Vardı,Oda OLmu$ züppe
Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım.!

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet