arkadaşlar aimp kullanmaya karar verdim ama simge durumuna küçültemedim ya...ayarların hepsiyle uğraştım ama simge durumuna kçültmekle ilgili bişey bulamadım bilen varsa bi yardımcı olun yaw...deli olacam ha
arkadaşlar aimp kullanmaya karar verdim ama simge durumuna küçültemedim ya...ayarların hepsiyle uğraştım ama simge durumuna kçültmekle ilgili bişey bulamadım bilen varsa bi yardımcı olun yaw...deli olacam ha
aimp ne bilsem yardımcı olabilirm beLki
hmmmm...aimp winanp benzeri bi müzik oynatıcı...ama daha iyi galiba ...şimdi winamp ne deme küserim walla
Winamp neydi şu resim müzik program bulma programiydi galiba :P
yok olurmu bak onuda biliyon..winamp işletim sistemidir hehe
Aslinda Virüs programi neyse uzatmayalim konuyu
wmp yükLe en iyisi.
yok mu bilen ?
Malesef öyle bir şey yok bildiğim aimpi bende kullanıyorum arada sırada.
Öyle küççük bir yerde duruyor : )
normal kapatma tuşları fln warya onun yanında olacak bizdeki ööle ama belki sendeki deişiktir nese fazla uzatmayalım olmuosa bi winamp kur.
ama wnp aimp e göre daha cok pc kasıyor aimp iyi de bosver kanka kalsın kosede kucuk bi sey olmaz
Ben yardımcı olayım sana o zaman kullanan biri olarak.Malesef son bir yada birkaç sürüme kadar böyle bir sorun yoktu.Son sürümde böyle bir sorun var diyelim malesef ve giderilmiyor.Eğer kullanmak istersen yeni sürüm yerine eski sürümlerini deneyebilirsin.Eklemeden geçmeyelim winampın sağladığı ses kalitesinden çok daha iyidir ve pcyi kastırmaz geç açılmaz donma yapmaz tavsiyemdir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet