Bu programdan daha iyi bir Webcam programı aramayın. Görüntü kalitenizi en iyi hale getirip Web kameranızın kayıt özelliği olmasa bile kayıt yapabiliyor. Güvenlik kamerası. Hareket algılayacı kayıt. Web de yayınlanabilen canlı yayın özellikleri ve sayması uzun sürecek tüm özelliklerini türkçe olması sayesinde kolayca kullanabileceksiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Güvenlik kamerası kullananlara şart programlardan olan bu program aynı anda birkaç kamerayla birden görüntü alıp kaydedebiliyor.
Evinize odanız siz yokken istenmedik ziyaretçiler gelmiş mi neler olmuş. saniyede 20 foto veya video kayıt ile takip eder ve isterseniz bunu harekete duyarlı olarak çalışarak yapar. Böylece sadece hareket algıladığında kayıda başlar. İsterseniz size e-mail olarak haber verebilir.
web kameranızla biribizi gözetliyor tarzı canlı yayın yapıp web de şifreli girişli olarak kolaylıkla yayınlayabilirsiniz.
web kameranız bu program olmadan bir hiç diyebilirim. Ben alternatif programlardan iddialı isimlerin çoğunu kullandım çoğu bilgisayarda parazit gibi çalışıyor. faydadan çok zarar veriyor yoruyordu. Bu program sisteminizi hiç yormaz. özelliklerini kullanınca daha çok takdir edeceksiniz.
Taklitlerinden sakınınız çünkü benzer özellikleri başka alternatif programlarda bulamazsınız.

İndirin:
http://www.free-to-try.com/20455/dow...ve-webcam.html