RapidShare Manager v1.1 (2008) (for Win. XP & Vista)
Bu programla ister premium hesabiniz olsun ister olmasin rapidshareden downlaod ve upload yapabilirsiniz. Ozellikle avantaji uploadda. Upload sirasinda bir suru dosya atabilir ve basinda beklemek zorunda kalmazssiniz. Ister tum uploadlarinizi ayni anda yapabilir ya da isterseniz sirayla biri biter digeri baslar. Size kalmis bunun tercihi. En sevdigim ozelligi uploadu istediginiz zaman durdurup ve tekrar istediginiz zaman yeniden kaldigi yerden baslatabilirsiniz. Rapidshare in kendi sitesinde de mevcut bu program. Ama o vistada calisiyor. Bu yukledigim dosya ile xp de de sorunsuz kullanabilirsiniz. Ancak hangi versiyon kullaniyorsaniz kullanin mutlaka pc nizde .NET 2.0 Framework olmak zorunda. Onunda linkini asagida verecegim. Ayrica rapidshare in kendi sitesindeki linkini de asagida verecegim. Benim upload ettigim linkte ayarlarla ilgili bir resimde mevcut. Oradan da zaten cok basit olan ayarlara bakabilirsiniz. Bol uploadlu gunler.
Not: Once ilk linki indirin. PC nizde .NET 2.0 Framework olma ihtimali yuksek. Eger calismazsa ikinci linkten frameworku indirebilirsiniz. Bu islemler Win. Xp icindir. Yok ben Vista kullaniyorum diyorsaniz basta en alttaki linki indiriyoruz. Calismazsa ikinci linkten framework u indiriyoruz.
Framework 2.0 için Tikla
Rapidshare'in Kendi Sitesindeki (Vista için)